Registrera .SE-domäner för 9 kr/st och skapa proffsiga e-postadresser till företaget

6 av 10 svenskar upplever företag med e-postadresser som slutar med t ex gmail.com eller telia.com som oseriösa, omoderna och opålitliga enligt en undersökning vi på Loopia genomfört. För att skapa mer seriösa e-postadresser till företaget behöver du först och främst ett proffsigt domännamn som gärna stämmer överens med ditt företagsnamn.

Just nu registrerar du fritt antal .SE-domäner för endast 9 kr/st (ordinarie pris 139 kr/st). Passa på att registrera ditt företagsnamn och dina varumärken som domännamn och skapa proffsiga e-postadresser i stil med fornamn.efternamn@dittforetagsnamn.se och info@dittforetagsnamn.se. I ditt webbhotellspaket hos oss ingår fritt antal e-postadresser så att du enkelt kan skapa så många e-postadresser som du behöver.

Sök lediga domännamn

 

Tre tips inför ditt val av domännamn

  1. Låt domännamnet överensstämma med företagsnamnet för att minska förvirring och göra det lättare för nuvarande och blivande kunder att hitta dig på webben.
  2. Välj ett domännamn som är lätt att komma ihåg, uttalas så som det skrivs och som representerar din verksamhet på ett tydligt sätt.
  3. Komplettera domännamnet med vanliga felskrivningar (t ex lopia.se och löpia.se), vanliga toppdomäner (t ex .SE, .NU och .COM) samt med och utan specialtecken (t ex å, ä och ö) för att fånga upp fler besökare till din hemsida.

» Läs fler tips inför valet av ditt domännamn

 

Alla priser uppges inkl moms. Erbjudandet gäller till och med 2018-05-27 och den första domänfakturan vid årlig betalning. Ordinarie pris från år 2.

 

Dela detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss