Förverkliga dina e-handelsdrömmar – starta webshop till företaget i WooCommerce

Funderar du på att starta en egen webshop och låta dina e-handelsdrömmar slå in? Just nu uppgraderar du till webbhotell från endast 72 kr/mån + slopad startavgift (ordinarie pris från 89 kr/mån + 369 kr startavgift) där hemsidesverktyget WordPress och e-handelslösningen WooCommerce ingår.

WooCommerce är världens mest populära e-handelslösning som ger dig möjlighet att snabbt och enkelt starta en webshop till ditt företag – helt integrerad med din hemsida i WordPress. Som Loopia-kund får du dessutom tillgång till vår nylanserade kompletta kassalösning för betalning och frakt. Läs mer om våra webbhotellspaket »

Beställ webbhotell


Registrera en adress till din webshop: .NU 9 kr/st

Inte nog med att du kan komma igång med företagets webshop till ett riktigt bra pris. Du kan dessutom registrera .NU-domännamn för endast 9 kr/st (ordinarie pris 149 kr/st) och t ex använda som adress till din butik på webben.
Sök lediga domännamn »


Få din webshop att visas som säker på Google med SSL/https

Från och med juli 2018 kommer Google att visa sidor med http-adresser som osäkra i Google Chrome. För att undvika detta för din webshop behöver du installera ett SSL-certifikat på ditt domännamn och få en https-webbadress.

Utöver att visa din sida som säker kan SSL också…

  • …öka säkerheten för dina besökare.
  • …få besökare att känna sig trygga med att handla från dig.
  • …hjälpa din webshop uppåt bland sökresultaten på Google.

Läs mer om SSL hos Loopia »

 

Alla priser uppges inkl moms. Erbjudandet på webbhotell och domännamn gäller till och med 2018-05-13 och den första domän- eller webbhotellsfakturan vid årlig betalning. Ordinarie pris från år 2. Kan ej kombineras med andra webbhotellsrabatter.

 

Dela detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss