Loopia SuperSupport utsedd till Sveriges bästa IT-support – igen!

I slutet av november fick vi, stolta och glada, ta emot priset “Årets Servicedesk 2017”! Vinsten betyder jättemycket för oss och är ett kvitto på att vi lever upp till vårt koncept SuperSupport. Det ger oss dessutom extra motivation till att fortsätta vårt arbete mot att bli ännu bättre på att hjälpa våra kunder.

Loopia SuperSupport utsedd till Årets Servicedesk 2017Vi vill passa på att rikta ett superstort tack till våra fantastiska kunder och återförsäljare som med sin feedback hjälpt oss att utveckla och förbättra vår support och våra tjänster.

Priset för Årets Servicedesk delas ut av Support Services Institute, Sveriges största nätverk för företag och personer som arbetar med support och service. Efter att ha ställts mot Coor Service Management, Telia och Försäkringskassan i finalen utsågs Loopia till vinnare. Det här var andra gången vi på Loopia tog emot utmärkelsen som Årets Servicedesk. Vi vann även år 2013 då vi just lanserat Loopia SuperSupport.

Vår team leader Tony på supporten tog emot priset i Stockholm under pompa och ståt. Helt förståeligt hade han dock lite svårt att slita sig från den fina prisbucklan…

Det här är Loopia SuperSupport

  • Sveriges bästa IT-support
  • Personlig hjälp av kunniga supporttekniker
  • Öppet alla dagar året runt (vardagar 07-21, helger 11-15)
  • Tillgängliga via telefon, e-post, chatt och sociala medier
  • Kostnadsfritt för alla Loopia-kunder

 

Dela detta inlägg:

5 svar på “Loopia SuperSupport utsedd till Sveriges bästa IT-support – igen!

  1. Jag håller verkligen med om att ni förtjänar detta pris. Ni är alltid serviceinriktade, snabba, trevliga och dessutom pedagogiska. Sträck på er! Och fortsätt i samma goda anda!

    Bästa hälsningar Ingela

  2. Stort Grattis till det fina priset!
    Jag kan inte säga att jag blir förvånad.
    Förutom den proffsiga hjälpen man får så känner man sig glad hela dagen efter den trevliga pratstunden med er SuperSupport!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss