Förverkliga dina företagsdrömmar – börja med att skydda ditt företagsnamn på webben

Drömmer du om att starta ett eget företag, eller har du precis gjort slag i saken och kört igång ett? Då är det viktigt att skydda ditt företagsnamn och dina varumärken på webben genom att registrera dem som domännamn (www-adressen till t ex din hemsida).

Just nu erbjuder vi .SE-domäner för endast 9 kr/st (ordinarie pris 139 kr/st). Passa på att registrera domännamnen du önskar innan någon annan hinner före.

Sök lediga .SE-domäner

…och kom sedan igång med företagets hemsida och e-post

Inte nog med att du kan registrera .SE-domännamn till ett riktigt bra pris, du kan också beställa webbhotell från endast 72 kr/mån (ord. pris från 89 kr/mån) och med slopad startavgift (ord. pris 369 kr). I våra webbhotellspaket ingår bland annat fritt antal e-postadresser, vår nyhetsbrevstjänst och en rad olika hemsidesverktyg och webbutikslösningar som t ex WordPress och WooCommerce.

Läs mer om och beställ något av våra webbhotellspaket »

96% av svenskarna tycker att det är viktigt för företag att ha en hemsida

…och även om fyra av fem företag har det idag så saknar fortfarande 15% en hemsida till företaget. Det visar vår nya rapport Svenska företag på webben 2017 som syftar till att ge företagare insikt i hur konsumenterna ser på företags närvaro på webben. Läs rapporten »

 


Erbjudandet gäller till och med 2017-12-10 och den första domänfakturan vid årlig betalning. Ordinarie pris på 139 kr/st gäller från år 2.

Dela detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss