Guide: Skicka julkort via e-post till dina kunder med Loopias nyhetsbrevstjänst

Julen närmar sig med stormsteg och arbetsdagarna fylls plötsligt av bokning av julbord, beställning av julklappar till anställda och sedan en tid tillbaka semesterplanering inför julen. Mitt i allt detta ska du också klämma in något av det viktigaste – att hålla kontakten med och vårda relationen till dina kunder.

Oroa dig inte, det behöver inte vara ett dugg svårt att kommunicera med dina kunder. Nu i juletider passar t ex en julhälsning via e-post perfekt för att visa din uppskattning.

Hur skickar jag en julhälsning via e-post?

Med Loopias nyhetsbrevstjänst Get a Newsletter (som ingår i alla våra webbhotellspaket) skapar du snabbt och enkelt ett tjusigt julkort eller nyhetsbrev med jultema. Beställ domännamn och webbhotell och lägg till nyhetsbrevstjänsten från din Loopia Kundzon. Följ sedan guiden nedan: 

1. Julpynta utskicket

Välj bland flera julmallar för att få till den rödgröna designen som ökar julkänslan.

2. Skriv en personlig julhälsning

Klicka på ett textblock i mallen för att lägga till ett personligt meddelande. Dela med dig av värdefulla julklappstips eller eventuella julkampanjer som pågår just nu.

Tips! Baka inte in för mycket information i ett och samma nyhetsbrev, då finns risken att läsaren inte orkar läsa hela mailet. Håll innehållet kort och led istället läsaren vidare till mer information på din hemsida eller blogg.

3. Lägg till egna julbilder

Lägg till egna julbilder genom att dra in ett av bildblocken från vänsterspalten till mallen. Lägg till webbadressen där bilden kan hittas eller ladda upp nya bilder, alternativt bläddra bland bilder du tidigare laddat upp.

4. Förhandsgranska julkortet och välj när det ska skickas

Klicka på “Förhandsgranska” i den övre menyn för att se hur julkortet kommer att se ut i både desktop- och mobilversion.

Ser allt okej ut? Då kan du välja att skicka ett testmail till dig själv, att skicka det direkt eller att schemalägga det till ett senare tillfälle (julafton t ex).

Kom igång och skapa julkort med Loopias nyhetsbrevstjänst

Get a Newsletter är ett enkelt och effektivt verktyg för nyhetsbrev och kampanjutskick via e-post. Det ger dig möjlighet att marknadsföra ditt företag och informera dina kunder om de allra senaste nyheterna med bara några få klick. Beställ domännamn och webbhotell och kom igång på bara några minuter. Läs mer om Loopias nyhetsbrevstjänst »

Häng med på Loopia-bloggen för att ta del av fler tips om e-postmarknadsföring »

Dela: Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *