Driver du e-handel? Här är 3 snabba tips inför Black Friday

black-friday-1000På fredag infaller Black Friday – årets största shoppingdag då både e-handeln och shoppingcentrumen fylls av superbra rabatter och erbjudanden på alla möjliga slags produkter.

Black Friday har slagit igenom ordentligt på webben, mycket tack vare bekvämligheten i att kunna leta, jämföra och handla produkter till superbra priser i lugn och ro direkt från hemmet utan att behöva köa i timmar. Därför är det viktigt att du som driver e-handel hakar på trenden. Läs vidare för att ta del av våra 3 snabba tips för e-handlare inför Black Friday.

1. Delta

Under Black Friday letar många konsumenter aktivt efter bra erbjudanden och rabatter på nätet. Hittar de inget erbjudande i din webbutik är risken stor att de letar sig vidare till en möjlig konkurrent. Se därför till att åtminstone ha ett bra erbjudande under Black Friday.

2. Tipsa andra

Inför och under Black Friday listar många sajter de företag som har Black Friday-erbjudanden som många konsumenter använder för att hitta de allra bästa rabatterna. Därför tipsar vi dig om att ta kontakt med dessa sajter och berätta om ditt erbjudande, så att det exponeras för alla som är på jakt efter bra erbjudanden under Black Friday.

3. Var förberedd

Ett riktigt bra Black Friday-erbjudande kan dra ordentligt med trafik till din hemsida. Därför är det viktigt att du i god tid försäkrar dig om att din hemsida klarar av trycket och håller sig uppe och online under hela dygnet. Se också till att alla avdelningar/anställda på företaget är beredda på det eventuellt ökade trycket så att alla leveranser fungerar smärtfritt trots fler beställningar.


affiliate-emailLoopia firar Black Friday hela veckan med superpris på .NU-domäner

Just nu registrerar du fritt antal .NU-domäner hos Loopia för endast 5 kr/st! Passa på att registrera ditt företagsnamn, idéer och varumärken som domännamn för att skydda dem på nätet. Beställ dina .NU-domäner direkt »

Dela detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss