Black Friday hela veckan hos Loopia: .NU-domäner för 5 kr/st

1200x627-black-friday-2016_800Vi på Loopia älskar bra erbjudanden, och vad passar väl bättre än ett superbra erbjudande i samband med Black Friday som infaller nu på fredag? I år slår vi på stort och firar Black Friday hela veckan med ett supererbjudande på .NU-domännamn:

Just nu registrerar du .NU-domäner för 5 kr/st!

Passa på att registrera domännamnet du önskar och skydda ditt företagsnamn och dina varumärken på nätet innan någon annan hinner före.

Beställ dina .NU-domäner direkt

Vad är Black Friday?

Black Friday är dagen då både e-handeln och shoppingcentrumen fylls av superbra rabatter och erbjudanden på alla möjliga slags produkter. Dagen infaller den fjärde fredagen i november och markerar tillsammans med Cyber Monday (som är tre dagar senare) starten för julhandeln.

Spendera Black Friday-veckan på webben och leta, jämför och handla produkter till superbra priser i lugn och ro direkt från hemmet utan att behöva köa i timmar. Vårt Black Friday-erbjudande sträcker sig ända till på måndag så du har gott om tid på dig (vänta dock inte för länge så att någon annan hinner norpa ”ditt” domännamn före dig). Sök efter lediga .NU-domännamn »


Erbjudandet gäller till och med 2016-11-28 och den första domänfakturan vid årlig betalning. Ordinarie pris på 139 kr/st gäller från år 2.

Dela detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss