De var snabbast med att registrera .fi hos Loopia

Snowfire.fi var först med att registrera toppdomänen .fi via Loopia.

Den 5 september 2016 blev det äntligen möjligt för alla att registrera toppdomänen .fi, som tidigare varit låst till bolag i Finland. Först ut att registrera .fi via Loopia var snowfire.fi!

Snowfire är designcommunityt som hjälper företag att bygga snygga designade webbplatser med fokus på konvertering av besökare till kunder genom en all-in-one-plattform med kopplade formulär, e-handel, nyhetsbrev, mm. Vi ställde några frågor till en av företagets grundare Emil Sundberg.

Hej Emil! Varför kompletterade ni ert domännamn med den finska toppdomänen .fi?

Designcommunityn består av byråer och designers från Sverige men även Europa. Vi ser en ökad efterfrågan från finska byråer just nu. Därför kände vi att det var aktuellt för oss att registrera snowfire.fi.

Ni var snabba med att registrera .fi när den släpptes, hade ni väntat på den länge?

Jag läste på Twitter att .fi-domänen var på gång att släppas för allmänheten, så då var det bäst att regga vår domän innan någon annan hann före.

Vad är planen för snowfire.fi?

Vi kommer leda in den till en specifik landningssida anpassad för vår finska målgrupp. Men den kommer fortfarande vara skriven på engelska.

Vi önskar Emil och resten av företaget stort lycka till i framtiden.finland-fi

Vill du beställa ett eget .fi-domännamn?

Utöka ditt företags närvaro i Norden genom att komplettera ditt domännamn med t ex .fi och .dk. Sök efter lediga domännamn här »

Dela detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss