Webbhotell och .NU-domäner till härliga sommarpriser

tome-sommar

”Med Loopia fixar jag enkelt min hemsida själv. Kampanjen är ett perfekt läge att skaffa webbhotell nu innan sommaren för att passa på att bygga hemsidan inför kommande högsäsong.” – Jultomten, högtidsentreprenör

I sommar står Loopia för klapparna, med webbhotell och .NU-domäner till härliga sommarpriser:

Just nu beställer du något av våra webbhotellspaket för endast 39 kr/mån – och får en .NU-domän på köpet!

Utnyttja sommarledigheten till skapa en hemsida för att marknadsföra dina tjänster och produkter och få in fler kunder under resten av året. Läs mer om innehållet i våra omtyckta webbhotellspaket och hur du bygger en hemsida helt utan förkunskaper i Loopia Sitebuilder. Vill du bli butikschef kan du dessutom starta din egen webbutik med några få knapptryck.

Beställ webbhotell för endast 39 kr/mån

nu9kr…dessutom: Fritt antal .NU-domäner för 9 kr/st

Tipsa dina vänner och bekanta om att skaffa en ett eget domännamn för att få en professionell e-postadress eller en adress till sin blogg eller hemsida som är både snygg och lätt att komma ihåg.

Beställ dina .NU-domäner direkt

Kampanjpriserna gäller t o m 2016-06-26 och första fakturan vid årlig fakturering. Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabatter.

Dela detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss