Koppla av under julen med autosvar på mailen

Jul och nyår närmar sig och med det några välbehövliga lediga dagar. För att du ska koppla av ordentligt under julledigheten beskriver vi nedan hur du ställer in ett autosvar till din Loopia-mail. Då kan du lägga fullt fokus på julmusten, senapssillen, Kalle Anka och det absolut viktigaste av allt – julklapparna 😉

Hur lägger jag in ett autosvar till min Loopia-mail?

För dig som är kontoadministratör:

Steg 1: Besök loopia.se och logga in i kundzonen. Därifrån kan du administrera dina e-postkonton direkt genom att klicka på dem i kontrollpanelen. Gå därefter vidare till steg 2 i nedanstående stycke.

För dig som är en enskild e-postanvändare:

Steg 1: Besök loopia.se och logga in i kundzonen med din e-postadress och tillhörande lösenord. På så vis får du tillgång till kontrollpanelen för just din e-postadress.

Steg 2: För att lägga till ett autosvar till din e-post klickar du på knappen “Autosvar”. Bocka sedan i “Aktivt autosvar” och ange ett ämne tillsammans med ett kort meddelande som avsändaren kommer att få i retur när de skickar e-post till dig. Observera att de som mailar dig flera gånger under samma dag endast får autosvar på första mailet.

Här skriver du in meddelandet som ska visas i ditt autosvar under julledigheten.

 

supersupportVi på Loopia SuperSupport vill passa på att önska dig en riktigt god jul och ett gott nytt år! Vi finns på plats alla dagar, med lätt justerade öppettider:

23 december: 7-19
Julafton, Juldagen, Annandagen: 11-15
28-30 december: 8-17
Nyårsafton, Nyårsdagen: 11-15
4 januari:
8-17
5 januari: 8-16
Trettondedag jul:
11-15

Övriga dagar gäller ordinarie öppettider (vardagar 7-22, helger 11-15)

Dela detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss