Internetdagarna – Sveriges viktigaste mötesplats för alla som jobbar med Internet

Den 23-24 november är det återigen dags för Internetdagarna! Två dagar fyllda av inspirerande seminarier, spännande föreläsningar och trivsamt mingel med alla oss som formar dagens och framtidens Internet.

Hela 17 olika evenemang går av stapeln samtidigt, allt från ”Opinioner och offentligheter online” till ”WordPress means bizness”. Du som besökare bokar det evenemang som intresserar dig mest och följer det under dagen. Se hela programmet för Internetdagarna 2015 här.jimmie_eriksson-cirkel

Tips! Under evenemanget Nordic Domain Days nu på måndag den 23 november pratar vår VD Jimmie om hur relationen mellan registrys och registrarer ser ut idag och hur man bör samarbeta i framtiden. Det får du inte missa! 

Supererbjudande till dig som läser Loopia-bloggen

Du som är sugen på att besöka Internetdagarna kan använda rabattkoden IND2015 och få 20% rabatt på köpet av din biljett till evenemanget.

Köp din biljett till Internetdagarna här

Dela detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss