Välkommen till Café Loopia på Eget företag-mässan

Mellan den 2-4 oktober är det än en gång dags för mässan Eget företag, Sveriges absolut främsta mässa för alla er som har startat eget företag eller funderar på det. I år slår vi ännu en gång stolt upp portarna till Café Loopia, mässans lugna oas. Platsen där du i lugn och ro kan slå dig ner, ta en kopp kaffe och få råd och tips om hur man lyckas på Internet.

På Café Loopia får du – förutom en lugn stund och gott, gratis kaffe – även chansen att ställa frågor till Loopias experter, plocka upp ditt eget gratisexemplar av den populära Internethandboken eller varför inte passa på att prata webbdesign med någon av våra återförsäljare.

cafe_loopia_eget_foretag_2012
Café Loopia har monterats upp och är efter dammsugningen redo att ta emot dig som är sugen på en kopp kaffe och tips om hur du lyckas med ditt företag på Internet.

Torsdag 2 oktober kl 10 drar alltså mässan igång, och det är åttonde året i rad som Loopia finns på plats för att ge tips och råd om hur du som företagare når en framgångsrik internetnärvaro. Som Sveriges främsta webbhotell med 15 års erfarenhet i branschen så kan vi ett och annat om Internet, domännamn och hemsidor. Genom åren har vi haft den stora äran att hjälpa tusentals företag att komma igång med sin Internetsatsning. Om du själv sitter och grubblar på frågor rörande allt detta eller bara vill skaka hand med ditt favoritwebbhotell så är detta ett ypperligt tillfälle att bege sig till Älvsjö.

Förutom en sväng in på Café Loopia har du även möjlighet att möta massvis med andra utställare, gå på någon av alla spännande föreläsningar eller helt enkelt leta efter möjliga affärskontakter. Eget Företag 2014 är en jättemässa och den bjuder på någonting för alla som vill lyckas som egna företagare.

Hämta ut din gratis biljett till mässan här (värde 200 kr)

Vi syns i Älvsjö!

Dela detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss