Nyhet: Dina användaruppgifter via SMS

Sedan tidigare har du som kund hos Loopia kunnat få din användaruppgifter utskickade via e-post till den i Loopia-kontot angivna e-postadressen. Detta är en mycket omtyckt funktion men dessvärre så har vi haft situationer där e-postadressen ej längre är aktiv. Valet har då varit att skicka via vanlig post vilket fördröjer processen med någon dag.

Nu inför vi ett nytt automatiserat alternativ för dig att komma dina användaruppgifter som Loopia-kund. Nu kan du få en engångslänk till sidan som visar dina kunduppgifter skickad som ett SMS.

Detta SMS kan du beställa på loopia.se/loggain/losenord/ och det skickas då omgående till det i kontot angivna mobilnumret. Här krävs det dock att du har en telefon med inbyggd webbläsare, en så kallad smartphone (sorry alla Nokia 3210-ägare).

sms_userinfo

Om du inte redan nu har ett mobilnummer angivet i kontot, passa då på att logga in i Loopia Kundzon och lägg till det då vi under året kommer att presentera fler SMS-tjänster för er Loopia-kunder. Och det vill du ju inte missa.

Mvh Loopia SuperSupport

 

Dela detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss