Häng med oss på Google+

För några dagar sedan fyllde vi 3 år på Twitter, och det börjar närma sig 2 år på Facebook. Vår sida på Google+ har av förklarliga skäl inte varit med lika länge, men självklart vill vi hänga med er kunder även där.

Med Google+ har Google satt målet i sikte att konkurrera med de två stora jättarna inom sociala medier Facebook (800 miljoner användare) och Twitter (300 miljoner användare). Med tanke på att tjänsten släpptes för den stora allmänheten så sent som 20 september 2011 och redan har 62 miljoner användare (enligt analytikern Paul Allen) finns chansen att Google under 2012 blir en riktigt viktig spelare bland sociala medier.


Skaffa Google+

Har du inte provat Google+ så tycker vi absolut att du ska skaffa ett konto, oavsett om du är privatperson eller företag. Du har säkert redan idag ett Facebook-konto och kanske ett Twitter-konto, och då är du redan bekant med många av de funktioner som även Google+ erbjuder:

  • +1: motsvarar Facebooks “gillar”
  • Kretsar: motsvarar Facebooks kontaktlistor
  • Inlägg: motsvarar Tweets och Facebooks statusuppdateringar, med möjlighet att lägga in text, bilder och video.
  • Flöde: Motsvarar Facebooks nyhetssida.
  • Hangouts: Videomöten med flera personer på en gång via webbkamera.
  • …och mycket mer.

Google+ använder ditt Google-konto vilket gör att det är integrerat med andra Google-tjänster som Gmail, Picasa, Google Talk, Google Calender och Google Docs.

Kolla in vår sida på Google+

…och svara gärna på vår Facebook-fråga:
Kommer Google+ att gå om Twitter och Facebook i antal användare de närmaste åren?

Dela: Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

2 reaktion på “Häng med oss på Google+

  1. Peter

    Tyvärr kan jag inte se er Google+sida. När jag klickar på ”Kolla in vår sida på Google+” kommer jag bara till en sida som uppmanar mig att gå med i Google+. Det är en svaghet. I Facebook kan man ju se sidor utan att ha ett Facebook-konto. Exempelvis http://www.facebook.com/alvsbyn

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *