Läser du på Harvard eller behöver du hårvård?

Som rubriken antyder så är prickar är väldigt viktiga i det svenska språket. Men trots att det ända sedan 2003 har varit möjligt att registrera .SE-domäner med å, ä och ö (IDN*) så är det många som missar att registrera sitt företagsnamn eller varumärke med de svenska tecknen. Risken är då stor att någon annan snor åt sig domännamnet och snyltar på, eller missbrukar, ditt varumärke. Därför rekommenderar vi att du registrerar dina domäner både med och utan prickar.

Just nu har vi en kampanj där du endast betalar 20 kr för ett domännamn med å, ä eller ö (och övriga IDN-tecken). Så det är ett perfekt läge att säkra upp ditt varumärke. Priset gäller endast t o m 15/4 och totalt max 1 000 domännamn (först till kvarn).

Beställ ditt domännamn nu direkt

Tävla med Prickspelet och vinn en iPad 2

För att hylla prickarna har vi just nu även en tävling där du kan vinna en iPad 2. Spela Prickspelet och utmana dina vänner via Facebook, Twitter eller e-post. Den bästa motiveringen har chans att kamma hem Apples nya coola iPad 2.

Spela Prickspelet och vinn en iPad 2

* = Domännamn som innehåller tecken som ligger utanför domännamnssystemets teckenuppsättning (a-z, 0-9 och bindestreck) kallas för Internationalised Domain Names eller IDN-domäner.

Kampanjen gäller t o m 2011-04-15 och första årsavgiften. Max ett (1) domännamn per person, och max 1 000 st totalt.

Dela detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss