Jurymedlem: Teknikbloggaren TkJ

Tommy K Johansson

Jubileumstävlingen pågår för fullt, och om en knapp månad så kommer vi att presentera de fem finalisterna som alla kommer att bli lyckliga vinnare av en bil, en laptop eller en Ipad.

För att få fram finalisterna tar vi hjälp av hur populära filmerna är på Youtube för att göra ett ett första urval. Där tar vi hänsyn till antal visningar, antal ”gilla”, samt kommentarer, självklart väger vi också in hur lång tid filmen har legat uppe, och sakar med sunt förnuft bort försök till fusk. Filmer som uppenbart innehåller upphovsrättsskyddat material har inte  någon chans att ta sig till final.

Av de populäraste filmerna kommer sedan juryn välja ut fem finalister, och därefter utser de även vem som vinner Loopia-bilen.

En av jurymedlemmarna som ska avgöra vilka bidrag som är de bästa är Tommy K Johansson. Tommy driver sedan flera år tillbaka Sveriges största IT-blogg, TkJ.se, där han dagligen skriver nyheter, tips och guider för dig som är dator- och teknikintresserad. Du känner också igen honom från Allt om PC där han varit chefredaktör under 7 år.

Ta fram en reklamfilm för Loopia som får Tommy att vika sig dubbel av skratt, så har du också chansen att vinna en bil, en laptop eller en Ipad. Läs mer och tävla på tavling.loopia.se.

Dela detta inlägg:

4 svar på “Jurymedlem: Teknikbloggaren TkJ

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss