Det här är bilen du kan vinna

Första priset i vår jubileumstävling är en Fiat 500C. För att det ska kittla lite extra i tävlingstarmen på dig så tänkte vi presentera bilen lite närmare.

Första modellen av Fiat 500 kom redan 1957 och 50 år senare släppte Fiat en ny edition (med lite vassare specifikationer ;-)). Och nu är det alltså dags för Fiat 500C, den är inte helt lätt att få tag på men gör du en schysst reklamfilm för Loopia kan du få en i oktober… gratis dessutom.

Vinstbilen är en Loopia-röd variant med biege tygtak. Motorn, som är en 1,4 liters bensinmotor med 100 hk, tar dig från 0 till 100 km/h på lite drygt 10 sek. Du måste finköra ner till Tyskland och autobahn för att trycka upp den i maxhastigheten på 182 km/h, och fickparkering är inga problem eftersom bilens mått endast är 355x163x148 cm.
Vill du provköra en 500C så kan du hoppa in hos Torvalla Bil som levererar vinstbilen (självklart kan du provköra hos din lokala Fiat-handlare också). Mer info och bilder hittar du på Fiat.se.

PS. Vinner du inte första pris behöver du inte vara ledsen ändå. I potten finns även en laptop och tre stycken Ipads 🙂
Dela detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss