Första tävlingsbidraget inlämnat

Nu är Loopias jubileumstävling där du kan vinna en bil, en laptop eller en iPad, igång på allvar. Intresset är stort, vilket vi bland annat kan se på vår exempelfilm som direkt placerades på svenska topplistan på YouTube bland mest sedda bidrag. Men inte nog med det. Efter bara en dag är också det första roliga tävlingsbidraget inlämnat. Något vi både vill uppmärksamma men också tilldela ett bonuspris i form av en Loopia t-shirt och Loopia kaffemugg. Grattis!

Ta chansen du också och vinn fina priser – Läs mer på tavling.loopia.se eller tipsa dina vänner om tävlingen via Facebook, Twitter och din egen blogg.

Tävlingens första bidrag:

 

Följ med och titta på alla kommande roliga bidrag på Loopias YouTube-kanal.

Dela detta inlägg:

2 svar på “Första tävlingsbidraget inlämnat

  1. Alla vi höns i hönshuset vill lämna in en protest. Denna film är gjord utan vårt godkännande. Vi känner oss utnyttjade, förlöjligade och sålda till kommersiella intressen.
    Nu varslar vi om värpstrejk. Det vill säga om det inte vankas minst tre hembakta gräddtårtor på lördag när Gun-Britt fyller år.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss