Ny sajt hjälper dig starta och driva eget

Verksamt.se är en nystartad satsning som ska hjälpa dig att driva ett lönsamt företag. Bakom sajten ligger tre myndigheter som det är bra att vara polare med som egen företagare – Bolagsverket, Skatteverket och Tillväxtverket. Tanken är att samla all information och alla tjänster du behöver oavsett var i ditt företagande du befinner dig. Du hittar därför enkelt det du söker under rubrikerna: fundera, starta, driva, utveckla och avveckla.

Skydda din identitet på Internet

En sak de missat är dock hur viktigt det är att tidigt skydda din identitet på Internet. Detta gäller såväl nya företag som nya tjänster eller produkter. Vi rekommenderar dig att snabbt som attan registrera de domännamn (Internetadresser) som kan vara aktuella. Ett bra domännamn är en liten kostnad som kan vara värd ofantligt mycket.

En blogg driver trafik

Även om du inte har allt klart för dig gällande projektet så är det ingen dum idé att samtidigt starta en blogg. Genom att börja blogga om relaterade ämnen börjar du även driva trafik till ditt domännamn och får en bättre position hos sökmotorerna, något som är grymt värdefullt när du väl drar igång (regga även Twitter– och Facebook-konton och börja vara aktiv i företagets namn där också).

Tröskeln för att komma igång med en blogg hos oss är inte högre än ett enda klick. Med vår One click installer får du även igång en webbsida eller webbutik på samma enkla sätt.

Avvakta inte, surfa in på vår beställningssida och säkerställ dina domännamn – innan någon annan hinner före. Passa samtidigt på att beställa webbhotell och dra igång en blogg eller webbsida.

Driver du redan ett lönsamt företag? Dela gärna med dig av smarta tips i kommentarerna.

Dela detta inlägg:

Ett svar på “Ny sajt hjälper dig starta och driva eget

  1. Klart lyft jämfört mot tidigare satsningar, dock borde dom ta hjälp av Loopia eller någon annan aktör för att lyfta fram vikten av att regga domännamnet innan bolaget bildas samt se hjälpa till med en domänsökning på företagsnamnet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss