Loopia snackar ÅF på Internet Expo i Kista

Den 16 – 17 februari så placerar vi oss för tredje året i rad i en monter på Internet Expo i Kistamässan. I år kommer vi att fokusera på att snacka återförsäljaravtal (vi har ju tidigare i år lanserat nästa stora steg i mänsklighetens historia), men självklart svarar vi på allt annat som har med Loopia, webbhotell och domännamn att göra också.

Förutom oss hittar du självklart många ledande leverantörer inom andra områden som du kan prata IT och webb med, t ex IDG, Telia, Guava, PayPal och Qbrick. Ett strålande upplägg för mycket intressanta samtal och stora möjligheter att få koll på vad händer i ”branschen” med andra ord.

Om du jobbar med webb (eller något helt annat) och känner att domännamn eller webbhotell är något du skulle vilja lägga till i produktportföljen så tycker jag definitivt du ska komma och besöka oss i monter G:17, så får du veta mer om vårt återförsäljaravtal. Det innebär ju dessutom att du kan tjäna extra pengar.

Hämta din fribiljett här (ange biljettkod 1298) så ses vi om en vecka.

Dela detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss