Bra läsning för dig som startat eget

Loopias vd Eilert Hanoa pratar om ordning och reda.
Loopias vd Eilert Hanoa pratar om ordning och reda.
Författaren Gustaf Oscarsson
Författaren Gustaf Oscarsson

I boken Mind your own business får du tips om hur du ska lyckas med ditt företag av 50 stycken mycket framgångsrika entreprenörer, inspiratörer och ledare.

Det är en brokig samling av människor som alla ger viktiga råd inom sina respektive områden; t ex hittar du Kajsa Bergkvist om fokus och målsättningar, Johan Staël von Holstein om affärsidéer och Bert Karlsson om framgångsfaktorer. Som en av tipsarna hittar du även Loopias vd, Eilert Hanoa, som i sin intervju behandlar vikten av ordning och reda.

Författaren Gustaf Oscarsson, vd för Bissy Media / Nyttforetag.com, berättar för oss vad hans tanke med boken är:

– Det bästa sättet att lära sig något är att få råd av de som redan lyckats. Det finns ju ingen anledning att uppfinna hjulet igen, säger Gustaf.

– Därför valde jag ut de 50 ämnen som är viktigast för nyföretagare och lät de mest framgångsrika personerna inom varje område ge tips och råd, fortsätter han. Det blev såklart en intressant blanding av människor med allt från Sven Hagströmer om riskkapital till Blondinbella om bloggande.

Andra utgåvan av boken är precis på ingång, så för dig som inte vill vänta till 23:e december med att färdigställa julklappsinköpen är det ju ett utmärkt julklappstips till någon nyföretagarbekant. Eller varför inte till dig själv (om du nu kan vänta så länge med att öppna paketet)?

Mer information om boken hittar du här.

Dela detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss