Driftstörning på driftbloggen

I slutet av förra veckan inträffade det lite ironiska att vi fick en allvarlig driftstörning på vår driftblogg drift.loopia.se. För att kunna vara tillgänglig även om något händer i vårt datacenter i Västerås står drift.loopia.se utomlands. Då problemet i detta fall gällde hårdvaran tog det längre tid än normalt att återställa systemet. Detta gjorde sidan otillgänglig i knappt ett dygn.

Eftersom drift.loopia.se även efter återställningen var lite krasslig har vi tagit hem den till Västerås för kurering. I samband med att vi nu flyttat över driftsidan till ny och fräsch hårdvara har vi även passat på att ge den ett ordentligt ansiktslyft.

För att ytterligare separera driftbloggen från våra övriga tjänster har vi även fixat en ny hemsidesplats åt den. Vår nya, uppdaterade, driftblogg hittar du hädanefter på adressen www.driftbloggen.se och inom kort ska den återigen ut i vida världen för att hålla ett vakande öga på oss och våra system från andra sidan landsgränsen.

PS 1. Du vet väl om att precis som för den här bloggen så kan du även prenumerera på vår driftinformation. Peka din RSS-läsare till den här adressen och bli uppdaterad så snart något händer i vår driftmiljö.

PS 2. Inte nog med att driftbloggen fått ny design, även tjänsten LoopiaWHOIS har fått en ny kostym. Ta dig en titt, vettja.

Dela detta inlägg:

2 svar på “Driftstörning på driftbloggen

  1. Hej!
    Får inte mail, eller kan inte ta emot mail, varför?
    När har ni åtgärdat det?

    Med vänlig hälsning
    Mia

  2. Hej Mia, vi har just nu en kö på utgående och inkommande e-post vilket medför att meddelanden har en fördröjd leveranstid. Vi beklagar detta och tekniker jobbar just nu med att få bort denna kö. Samtliga inkomna meddelanden kommer att levereras. Se gärna https://www.driftbloggen.se/.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss