Intervju med Loopia-återförsäljare: En webbyrå med fokus på säljande helhetslösningar.

I rampljuset med Michael WedinGrafikfabriken Webbyrå hjälper kunderna från analys till färdig hemsida och lämnar inget åt slumpen när de bygger din hemsida.

Det här är den första i en löpande serie intervjuer med våra återförsäljare där vi hoppas att du ska få en inblick i hur proffsen tänker och arbetar. Förhoppningsvis får du lite inspiration när det är dags för dig att ge dig ut i webbdjungeln med hemsidor och e-handel. Först ut är Grafikfabriken Webbyrå och dess grundare Daniel Pettersson:

Berätta lite om ditt företag

Grafikfabriken är en webbyrå med tre anställda som levererar helhetslösningar. Vi producerar hemsidor och webbutiker som vi sökmotoroptimerar och marknadsför digitalt. Kort och gott så hjälper vi dig att komma igång med att synas på internet och tjäna pengar på din idé.

Hur länge har ni varit i branschen?

Personligen har jag jobbat i branschen till och från i 15 år och tillslut kom jag till en nivå då jag kände att jag kunde göra något större med all kunskap jag samlat på mig. Det här resulterade i Grafikfabriken som faktiskt firar 5 år i branschen i år. Under de här åren har jag samlat på mig ett fantastiskt gäng medarbetare med gedigen branscherfarenhet vilket har öppnat upp dörrarna för vad vi kan hjälpa kunderna med. Det är galet vad snabbt åren har gått, men det är minst lika roligt nu som när jag grundade företaget, om inte roligare.

grafikfabriken_intervju
Daniel Pettersson, grundare av Grafikfabriken.

Vad skulle du säga är er största styrka och fördel för era kunder?

Som mindre bolag har vi en flexibilitet och möjlighet att möta kundens behov utöver det vanliga utan att det påverkar kvaliteten. Kunder som kontaktar oss vill oftast sälja en produkt eller tjänst. Jag kommer tidigare från säljbranschen där jag arbetat både med konsument och b2b-försäljning. Det ger mig ett brett perspektiv av kundens möjligheter.

Vad är det viktigaste rådet du kan ge en kund som är på väg att skaffa en hemsida?

Mitt främsta tips är att ta kontakt med en webbyrå som tar sig tid och erbjuder en ordentlig behovsanalys och agerar bollplank åt dig. För att skapa en välarbetad slutprodukt så måste man stanna upp och reflektera. Vi stöter på för många som fastnat i sina projekt, vilket man sluppit om man arbetat rätt från början.

Varför valde du Loopia

Vi tummar aldrig på kvaliteten och det vet vi att Loopia inte heller gör. Det innebär att vi tillsammans skapar en oslagbart bra produkt. Med Loopias välutvecklade ÅF-zon kan vi sköta all administration åt kunden, vilket är väldigt uppskattat.

Vad har du märkt är hetast i branschen just nu?

E-handeln blomstrar och allt tyder på att den kommer fortsätta göra det. Från Sverige har vi idag hela Norden som en nästan given marknadsplats på grund av extremt bra lösningar för betalning och leverans. Nästan var tredje nordbo e-handlar varje månad och marknaden fortsätter att växa.

Och så sista frågan, vad tror du om framtiden, vad kommer att vara den stora grejen de närmaste åren?

Vi tror starkt på tillväxt inom webbförsäljning av produkter men även digitala tjänster. I takt med att konkurrensen tätnar för digitaliserade tjänster, kommer priset spela mindre roll och kvaliteten i innehållet får större vikt. Det banar förhoppningsvis väg för ett större utbud mot konsumenterna.

Vi önskar Grafikfabriken Webbyrå fortsatt lycka till och hoppas att du har fått lite inspiration och nått att tänka på inför dina egna webbprojekt.

Om du behöver ha hjälp med ett webbprojekt hittar antingen Daniel på www.grafikfabriken.nu eller så kan du kontakta Loopias återförsäljaravdelning på af@loopia.se så kan de kolla med några av de övriga 3000 återförsäljarna.

Läs fler intervjuer med våra återförsäljare »

 

Dela detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss