Ny kundzon i beta – för mobil, surfplatta och dator

Nu lanserar vi vår nya grymma, och helt omarbetade, kundzon genom att släppa en beta-version. Förutom att den nu funkar lika bra i mobilen eller surfplattan som på datorn så har vi tänkt om rejält vad det gäller hela arbetssättet.

Ett helt nytt koncept

När du loggar in i nya kundzonen möts du precis som tidigare av frågan “Vad vill du göra?” där du med steg-för-steg-guider får hjälp att skapa e-postadresser, fixa en hemsida eller en webbutik.

Under guiderna hittar du alla befintliga tjänster. Istället för att bläddra omkring i en meny kan du nu se allt innehåll i ditt konto i form av ikoner (det går också att växla till ett listläge som ger dig mer information utan att behöva klicka in på varje objekt).

Vill du göra något med ett domännamn klickar du helt enkelt på ikonen för just det domännamnet. Därefter kan du göra de inställningar du önskar för domännamnet – allt samlat på ett ställe.

Samma sak gäller om du vill betala en faktura, sätta autosvar på en e-postadress, eller om du vill logga in på din hemsida byggd med Loopia Sitebuilder. Klicka på respektive ikon så hittar du alla inställningar och funktioner för det objektet.

Klicka på bilden för att se en större version.
Klicka på bilden för att se en större version.

Smarta listor och smart sök

Har du ett stort konto med många domännamn, e-postadresser och hemsidor? Inga problem. Loopia Kundzon sorterar de objekt du oftast använder överst.

Är det något objekt som behöver mer uppmärksamhet, t ex ett domännamn som håller på att löpa ut eller en faktura som förfallit, så sorteras de överst och rödmarkeras. Detsamma gäller nya objekt, har du precis köpt ett domännamn vill du troligtvis göra inställningar i det, och har du precis skapat en WordPress-sajt antar kundzonen att du vill börja jobba med den – därför lyfts de upp överst och markeras “Ny”.

Hittar du ändå inte det objekt du vill jobba med så kan du använda den smarta sökfunktionen. Där kan du till exempel skriva ett visst domännamn och få upp alla objekt som är relaterade till det domännamnet… t ex e-postadresser, WordPress-installationer, fakturor och själva domänamnet i sig.

Du kan också söka på begrepp som ”obetalda fakturor” eller ”byt lösenord” och få upp alla objekt som är relevanta för detta.

Mobil, surfplatta eller dator…

Oavsett vilken storlek på skärm du har så funkar nya Loopia kundzon lika bra. Alla funktioner är tillgängliga på alla enheter, och du behöver aldrig zooma in och ut… precis som det ska vara.

responsive_cz

Beta = vi vill ha din feedback

responsive_cz_beta-inloggningDå konceptet är alldeles nytt har vi valt att släppa en frivillig beta-version, du väljer själv om du vill använda den eller vår gamla kundzon när du loggar in. Du kan närsom helst logga in i den gamla kundzonen igen. På så sätt har du som användare stora möjligheter att påverka hur den nya kundzonen kommer att ta form.

Skicka gärna dina första intryck och dina åsikter efter en tids användade till feedback@loopia.se.

 

Dela detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss