Sitebuilder, mer e-postutrymme och bättre webbmail

jimmie-erikssonVi fortsätter med våra löpande kundundersökningar där vi samlar in era åsikter om oss och vad ni önskar att vi blir bättre på. Baserat på era önskemål påbörjade vi under förra året ett stort projekt för snabbare sajter och mindre antal spam samt fixade ett helt nytt lagringssystem för e-post.

De önskemål som varit vanligast efter dessa punkter är mer e-postutrymme och ett enkelt sätt att bygga hemsidor utan att ha några kunskaper inom HTML eller CSS…

…så, sagt och gjort:

Vi fortsätter att prioritera vad vi ska göra härnäst baserat på de önskemål ni skickar in. Vissa projekt som t ex snabbare sajter har vi redan gjort mycket på, men har ytterligare åtgärder (både stora och små) planerade som kommer att utföras under året. Följ oss på bloggen, Twitter, Facebook och Google+ för löpande rapporter om hur arbetet med dessa delar går.

Vi vill återigen skicka ett stort tack till er som tar er tid att svara på de enkäter vi skickar ut då dessa ligger som grund till det förbättringsarbete vi utför.

/Jimmie Eriksson, VD Loopia AB

Dela detta inlägg:

Ett svar på “Sitebuilder, mer e-postutrymme och bättre webbmail

  1. Hej! Vill bara säga att den förnyade web-mejlen verkar jättebra. Bra mycket bättre (stabilare) och snyggare (stilar, smileys etc) än den Telia webmejl jag också har. Om man bifogar bilder finns de dels i själva mejlet, dels som klickbara filer vid sidan om.

    Kollar Loopias mejl ett tag till, sen hoppas jag kunna ha den som min huvudmejl!

    Henrik

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss