Bidragen flödar in – fredagskul igen

Det är med spänd förväntan jag slår igång datorn varje morgon när jag kommer till jobbet för att se vad vi har fått in för bidrag till vår stora jubileumstävling. Sedan förra fredagen har det ramlat in ytterligare 11 bidrag. Tack alla deltagare som får skratten att dugga ännu tätare än vanligt här på Loopia-kontoret.

Om du har missat vår tävling så går den i snabba drag ut på att du ska göra en rolig reklamfilm för Loopia, och får på så sätt chansen att vinna en fräck bil, en kraftfull laptop eller en av tre Ipads. Så plocka fram kameran och sätt igång och fila på ditt bidrag direkt.

…och du, känner du någon som läser media eller liknande i skolan så tipsa dem om tävlingen. I körkortsåldern finns det väl knappast något bättre än att vinna en schysst bil? Och om du kommer med tipset kanske du blir den som får hänga med på den ned-cabbade premiärturen 😉

Kolla gärna alla bidrag i vår Youtube-kanal.

Här följer några av veckans bidrag:

Dela detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss