SM-guld för Loopia-målisen

I slutet av förra året tog Loopia-sponsrade Hanna Pettersson VM-guld tillsammans med svenska landslaget i innebandy. Nu i helgen var det dags för SM-final i Globen där Hannas klubblag Rönnby IBK mötte Iksu från Umeå.

Första perioden började avvaktande från båda lagen, men drygt tio minuter in i matchen klämde Rönnby in första bollen i kassen. Spelet vägde fram och tillbaka men efter andra perioden såg guldet ut att vara klart för Rönnby med fem mål mot två i ryggen. Iksu hade dock andra planer och efter tredje perioden stod det 6-6. Förlängningen blev mållös och finalen skulle alltså avgöras med straffar.

Hanna var som vanligt mycket stabil i kassen samtidigt som lagets straffläggare satte sina straffar en efter en. Saken var biff och ytterligare en guldpokal till Hannas samling var inkasserad.

Stort grattis till Hanna och Rönnby-tjejerna från oss på Loopia!

SM-guld, SM-guld, SM-guld…!!!

Som om inte VM-guld och SM-guld vore nog blev Hanna även utsedd till Sveriges bästa målvakt för andra året i rad. Ett mycket stort grattis och tack för en lyckad säsong och ett lyckat samarbete.